Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi​

Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi isimli bu içerik, biraz paylaşım biraz reklam amaçlı olarak eklenmiştir. :) 2014-2018 tarihleri arasında İstanbul İnstitute isimli firmanın bünyesinde verdiğim, Özlük İşleri ve Bordro Hesaplama Eğitimine bazı özel nedenlerden dolayı ara verdim. Yani firma ile işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırdık. O günden 16 Kasım 2019 tarihine kadar geçen sürede ufak tefek eğitimler dışında eğitim de vermedim. Kıymetli üstadım Resul Kurt'un teveccühü ile yine kendilerinin koordinatörlüğünde, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) tarafından düzenlenen İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı isimli sertifika programında Bordro Hesaplama eğitimi ile tekrardan eğitim verme işine geri dönüş yapmış oldum.

Eğer Bordro Hesaplama Eğitimi için ilgi ve alakanız varsa, tarafımla iletişime geçebilirsiniz. Vermiş olduğum eğitimler 1 günlük program olup, öncelikle bordro hesaplamada dikkat etmemiz gereken kriterleri anlattıktan sonra, elle bordro hesaplama yapılacak şekilde workshop ile bitirilmektedir.

Kimler Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi Almalıdır?​

• İnsan Kaynakları birimi çalışanları,
  • Bordro konusunda uzman olmak isteyen ya da tüm İK süreçlerine hakim olarak kariyerine yön vermek isteyen ve mevcut bilgilerini güncellemek isteyen herkes,
  • Muhasebe birimlerinde personel konuları ile ilgilenen uzman ve elemanlar,
  • Mali Müşavirler bünyesinde çalışan ve firmaların bordro ve personel işlerini yürüten muhasebe yetkilileri ve elemanları,
  • İş hukuku ve personel uygulamaları konusunda eksikliklerini tamamlamak isteyenler,
  • Yasal gerekliliklere uygun iş yapmalarını sağlamak amacıyla gerekli bilgilerin uygulamalı olarak nasıl takip edildiğini öğrenmek isteyenler

Özlük İşleri ve Bordro Eğitimine Katılanlar Neler Öğrenirler?​

• Personel Özlük İşleri hakkında güncel bilgiler
  • Puantaj Hesaplama
  • Yasal olarak Ücret bordrosunda bulunması gereken bilgiler
  • Bordro Hesaplama
  • İşçi bordro maliyetlemesi ve güncel hesaplamalar
  • Kıdem Tazminatı Hesaplama
  • İhbar Tazminatı Hesaplama
  • İşe İade Tazminatı Hesaplama
  • İşgücü Çizelgesi
  • TUİK Anketleri
  • Kolluk Kuvvetleri Bildirimleri
  • İşyeri Disiplin Uygulamaları
  • Tutanak tutma, ihtar ve uyarı vermek işlemleri,
  • Ücretten Para Kesme Cezasının nasıl olacağı
  • Fazla Çalışma Hesaplama
  • Fazla Çalışma yapmanın şartları
  • Denkleştirme çalışması
  • Telafi Çalışması

Bazı Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi Katılımcıları Neler Söyledi?​

İstanbul İnstitute bünyesinde vermiş olduğum eğitimime katılmış bazı katılımcıların, kurumun web sitesinde de herkese açık şekilde yapmış oldukları yorumlarını aşağıdaki gibi okuyabilirsiniz.
Merhaba, 7 yıldır çeşitli şirketlerde İK ya da personel birimlerinde görev almış olmama rağmen gözden kaçırdıklarım, bilmedikleri ya da yanlış yaptığım bazı noktalar olduğunu bu eğitim sayesinden fark ettim. Programın içeriği aylarca sürecek bir disiplini kısaca özetleyerek derli toplu katılımcılara iletiyor. Eğitimi veren değerli Hocamıza yalın ve katılımcılara aktif katılım sağlayan yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederiz. Bilhassa bu mesleğe yeni girmiş ve bu işleri yürütmekte olan ancak henüz uzman seviyesine gelememiş arkadaşlar için konuları kafalarında derlemeleri ve bir sablona oturmaları konusunda oldukça faydalı bir eğitim. Kuruma ve eğitmene cok teşekkür ederim. G** İ**
Uzun süredir İK ve personel özlük işleri sisteminde çalışmama rağmen programın sunumu akışı ve özellikle eğitmenin samimi tutumu sayesinde çok aktif geçti. Eğitimi kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğitimin bitmesinin ardından iş hayatımızda kullanılabilecek faydalı doküman paylaşımı yapması eğitmeni diğer eğitimcilerden ayıran en büyük özelliği bence. İstanbul institute'e ve hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum. F** T**
Öncelikle kurumunuzdan aldığım tüm eğitimlerden ve hocalardan çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Personel özlük işleri ve bordrolama sertifika programında Bahadır hocadan ders almak gerçekten bir ayrıcalıktı ,benim için . Bu kadar içinde olduğum ve bu kadar uygulama yaptığım işte aslında ne kadar eksik olduğumu anlamama, her gün yaptığım doğru bildiğimiz yanlışlar konusunda eksiklerimi tamamlamama vesile olduğu için çok ama çok teşekkür ederim . Ders konularının bütünlüğü ve yapılan örnek uygulamalar ,başarılı bir sunum tekniği, öğrenciye hitap şekliyle sıkılmadan ,aktif bir şekilde dersi dinlememe neden oldu. Hocamın Konuyla ilgili birikimi ve günlük olaylardan örnekleri bizlerle paylaşması çok iyiydi. Her konuda bilgi birikimi ve en önemlisi hiç sıkılmadan bizlere bunları aktarma isteği Hocamızın bir diğer olumlu özelliği. Çok ama çok memnun kaldım. Konuyla ilgili eğitim düşünen arkadaşlara kesinlikle Bahadır hocanın eğitimiyse düşünmeden katılmalarını tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler Bahadır ÖRKMES hocam. N** N**
Yorumların tamamını okuman için buraya tıklayabilirsiniz. Sizde eğitimime katıldıktan sonra, üstteki yorumlardan daha fazlasını öğrendiğinizi göreceksiniz.

Eğitime Katılanlara Excel Katkısı​

Özlük İşleri ve Bordro Eğitimi alan tüm herkese ExcelDepo.Com isimli web sitemden de 1 yıllık VIP Üyelik Hediyesi verilmektedir.

Son Eğitimimizden Bir Kare​

1666271455391.webp

Çevrimiçi Üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Yeni Kaynaklar

Geri
Üst Alt